
Bucak Belediyesi 65 yaş üzeri yaşlılara ve engellilere yönelik evlerinde oluşabilecek arızalara karşı ücretsiz tamir, bakım ve arıza hizmeti verecek.
Bucak Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde yeni bir projeye daha imza atıyor. Bucak ilçesi sınırları içerisinde yaşayan 65 yaş üstü yaşlı vatandaşlara ve engellilere yönelik evlerinde oluşan elektrik problemleri, küçük tesisat sorunları ve bakım gerektiren işler için belediye yardımcı olacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal konu hakkında yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, geçmişimizin sigortası ise yaşlılarımız. Gençlerimiz ve bizlere her zaman rehber olan yaşlılarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımız ve engellilerimizin evlerinde oluşan elektrik problemleri, küçük tesisat sorunları ve bakım gerektiren ve benzeri işler için Bucak Belediyesi tarafından sorunlarına yardımcı olunarak ücretsiz olarak çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi.
65 Yaş üstü yaşlılar ve engelliler ücretsiz tamir bakım ve arıza hizmetleri için Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuracakları gibi 0 543 648 15 15 numaralı telefondan ya da WhatsApp yolu ile iletişime geçmeleri gerekiyor.
- Dünya gençliği 19 Mayıs’ta İstanbul’da toplanacak
- “Kişi Başına Düşen Tarım Arazisi 22 Yılda Yüzde 32 Azaldı!”
- Ekonomik buhran ortasında coşkulu 1 Mayıs kutlaması
- Dünya sosyalistleri Moskova’da buluştu
- VERTİGOYU TETİKLEYEN 10 HATA!
- 2023’ten beri uygulanan yeniliberal program başarısızığı
- Vatan Partisi’nden Patrikhane’ye suç duyurusu
- TGB-TLB eğitimde şiddete çözüm için meydanlara çıktı
