
Burdur Belediyesi tarafından bir haftalık yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında etkinliklerle dolu sömestri hediyesi hazırlandı.
Burdur Belediyesi tarafından 29 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasında Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda, yarı yıl tatiline giren öğrenciler için sömestri hediyesi hazırlandı. Sömestri Hediyesi etkinlikleri kapsamında Masal Çadırı, Palyaçolar, Yüz Boyama, Akrobatlar, Yarışmalar, Masal Kahramanları, Gösteriler ve Şişme Oyun Gruplarının yer alacağı dolu dolu bir eğlence programı düzenlenecek.
Etkinlikler kapsamında ise Pazartesi-Salı Resim Atölyesi, Çarşamba-Perşembe Satranç-Akıl Oyunları, Cuma Seramik Atölyesi, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü ise MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda “Rafadan Tayfa Hayrımadır” isimli sinema gösterimi yapılacak.
Tüm çocukları bir hafta boyunca dolu dolu geçecek etkinliklere davet eden Başkan Ercengiz, “Çocuklarımız bizim için her şeyden önemlidir. Onlar geleceğimizin teminatı, hepsi tertemiz özenle üstüne titrediğimiz fidanlarımız, eğitim kenti Burdur’da biz de çocuklarımın bir nebze olsun eğlenmesi, öğretici etkinliklerde yer alması ve kişisel gelişimlerinin sağlanması amacıyla sömestri hediyesi hazırladık. Tüm çocuklarımızı eğitici ve eğlenceli etkinliklere katılmak üzere bekliyoruz” dedi.
- ABD haydudunun Ali kıran baş kesenlik dönemi kapandı artık
- Vatan Partisi’nden TÜRK-İŞ’e destek
- Başkan Ercengiz’den Konyaaltı ve Döşemealtı Başkanlarına Ziyaret
- Başkan Ercengiz Muhittin Böcek’i cezaevinde ziyaret etti
- Rektör Dalgar’ın gazetecilerle 24 Temmuz buluşması
- Milletvekili Korkmaz 2 yıllık icraatlarını anlattı
- Yapılan, bir spor değil, doğa katliamıdır
- “Tayyip yapmışsa tukaka” anlayışının dayanılmaz hafifliği