
CHP Burdur Milletvekili, Tunceli’de terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sırasında donarak şehit olan Jandarma Özel Harekât (JÖH) askerleri uzman çavuş Ferruh Dikmen ve uzman çavuş Asım Türkel’i Meclis kürsüsüne taşıdı. Göker, “bir hurma ağacı kadar değeri yok muydu donarak şehit olan askerlerimizin? “diye sordu.
BU AYIP BU HÜKÜMETE YETER DE ARTAR BİLE!
Tunceli Nazımiye kırsalında teröristlere yönelik operasyon esnasında donarak şehit düşen JÖH Mehmetçiklerini kastederek, “Bir çöl bitkisi olan ve insan çok benzeyen hurma ağacını, Fransa’dan getirilen ithal sistemle ılıman iklim yaratarak yaşatma ve ondan meyve alma becerisini gösterdiğimiz halde 21’nci yüzyılda iki askerimizi maalesef ısıtmayı beceremedik” diye yakınan Milletvekili Göker, “donarak şehit düştüler. Bu ayıp da bu hükümete yeter de artar bile” diye konuştu.
OLAY YERİNDE İNCELEME YAPMAYA
GİDEN 2 BİN 400 LİRALIK ATKI TAKAN BAKAN YARDIMCISI
Halkla yöneticiler arasındaki hayat standardı farkının uçurumlar oluşturduğu şartlara dikkat çeken Vekil Göker, “Bir Bakan Yardımcısı olayı incelemek üzere gittiği yerde 2 bin 400 liralık atkı takıyorsa bize çok fazla söyleyecek söz kalmamıştır” dedi.