
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şehit yakınına küfreden eski İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın istifasının ardından skandal bir çıkış yaptı. Türkkan’ın şehit ağabeyine “bacını s*kerim” diye küfretmesi olayını CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan sonra “provokasyon“ olarak nitelendiren Akşener, şehit yakını için “ahlâksız adam” ifadesini kullandı.
Dün CHP Sözcüsü Faik Öztrak, görevinden istifa eden eski İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın, Bingöl’de Akşener’e ABD “kara kuvveti” bölücü terör örgütü PKK’nın parlamento kolu HDP ile işbirliği ve ittifak yapmalarını protesto eden şehit yakınına “bacını s*kerim” diye küfretmesi olayını “provokasyon” olarak yorumlamıştı.
Bugün de İYİ Parti Lideri Meral Akşener, sözümona Lütfü Türkkan’ı eleştirirken şehit ağabeyi Tahir Gümren’e “ahlaksız adam” dedi. Akşener, “Lütfü Bey bir hata yaptı. Karşısındaki genel başkanına küfürler etmiş ahlaksız bir adam da olsa sinirlerine hâkim olması gerekirdi. Hislerine yenik düştü, elbette bu hatayı maruz görecek değiliz” ifadelerini kullandı.
İyi Parti lideri Akşener, konuşmasının devamında şehit ağabeyini kastederek “Her dükkanın kapısında porno sitesi gezenlere oralarda yavşak yavşak konuşanlarla yazı yazanlara provokasyon yaptırabilirsin” dedi.
- Asgari ücrette büyük hayal kırıklığı
- KKTC Antalya Konsolosundan Başkan Kılınç’a ziyaret
- YEMEK BORUSU KANSERİNİN 6 BELİRTİSİNE DİKKAT!
- Kumluca’da üreticilerden kitlesel eylem
- 22 Aralık 1919: Hacıbektaş’ta Cumhuriyet aklı! Tekkeler ve tarihsel gerçek
- CHP’nin Avrupa’nın çöküşüyle bütünleşme programı
- ‘Burdur Gölü Eylem Planı’ Lafı Güzaf Demiştik!
- Patronların vergi borçları siliniyor, esnafın derisi yüzülüyor

