Antalya’da Üreticilerin Mili Hükümeti için yeni cepheler açılıyor

Antalya’da Vatan Partisi rüzgârı esmeye devam ediyor

İl Başkanlığına gelmesiyle birlikte Antalya’da Vatan Partisi rüzgârı estirmeye başlayan ve Üreticilerin Milli Hükümetinin altyapısı için il ve ilçe ve beldelerde karargâhlar inşa etmeyi hedef koyan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü önderliğinde saptana hedeflere adım adım ilerleniyor. Bu kapsamda 19 ilçede Vatan karargâhı hedefinde önemeli hamlelerden biri olarak yaylalar diyarı Korkuteli İlçe örgütü kuruldu.

Vatan Partisi Antalya’da ilçe ilçe, köy köy, belde belde, mahalle mahalle ilmek ilmek örgütleniyor.

26 Haziran’da İl Başkanlığı görevine gelen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, “Seçim sanki yarınmış gibi” çalışıyor; partisini hızlı, güçlü ve emin adımlarla seçimlere hazırlıyor.

19 ilçede “Vatan karargâhı” hedefi koydular; birçoğunda örgütlendiler.

Son olarak Korkuteli ilçe örgütünü kurdular.

Korkuteli ilçe binası, Antalya İl Başkanı ve Genel Başkan yardımcısı Serdar Üsküplü ve Vatan Partisi Antalya İl sekreteri ve Merkez Karar Kurulu Üyesi Ahmet Özbay’ın katılımıyla Korkutelili vatandaşların yoğun ilgisiyle törenle açıldı.

Başkan Üsküplü açılışla ilgili olarak, “Üreticilerin milli hükümetine yeni bir cephe kazandırdık. İlçe Başkanımız İsmet Karakul ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi kutluyoruz” dedi.

Törenden sonra Başkan Üsküplü ve ekibi pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve üreticilerin sorunlarını dinledi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.