
AHaber’deki Memleket Meselesi adlı programa telefonla bağlanan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Atatürk’le ilgili üslubuna ilişkin gelen tepkilere canlı yayında ateş püskürdü. Prof. Dr. Çilingiroğlu “Atatürk’ü sevmek için izin mi alacağım? Yunanı, Fransızı şimdi seni ne yapıyordu? Terbiyesizler” dedi.
ABD’de İç Hastalıkları ve Kardiyoloji bölümü alanında çalışmalar yapan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, A Haber’de yayınlanan Memleket Meselesi adlı programa telefonla bağlandı. Koronavirüs salgını ile ilgili bir takım açıklamalarda bulunan Çilingiroğlu, gelen bazı yorumlar üzerine bir anda isyan ederek veryansın etti.
ATATÜRK’Ü SEVMEK İÇİN İZİN Mİ ALACAĞIM?
Mustafa Kemal Atatürk’le ilgili söylemlerine ilişkin gelen tepkilere yanıt veren Çilingiroğlu, “adama bak ya! Ya hocam Atatürk’ü sevmek için birisinden izin mi alacağım? Atatürk’ü sev ya. Niye sevmeyeceğim? Yunanı, Fransızı seni ne yapıyordu? Terbiyesizler ya!” ifadelerini kullandı.
SUNUCU ARAYA GİRMEK İSTEDİ AMA…
Programın sunucusu Hikmet Öztürk, Mehmet Çilingiroğlu konuşurken araya girmek istedi ancak ünlü profesör izin vermeyerek konuşmasına devam etti; verdi veriştirdi.
- Takunyalı Efe’nin çiftliği – 1
- BİR DİPLOMA NE KADAR?
- Özgür Özel, AK Parti Kuruluş Yıldönümü hediyesini açıkladı
- Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçişini değerlendirdi
- Memurlar pazartesi 81 ilde iş bırakıyor
- İMO: “Depreme Hazırlıkta 26 Yıl Kaybettik”
- TES: “Hükümetin teklifi, masaya değil, alanlara itiyor”
- Memur ve Emekliler Alanlarda