Burdur Valisi Ali Arslantaş, Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ve Belediye Başkanları ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarette, ilimiz yerel yönetimlerinin ihtiyaçları konuşulmuş, bunun yanı sıra Salda Gölü’nde Bakanlık’ça yapılan çalışmalar da değerlendirilmiştir. Salda Gölü’ne gelen ziyaretçilerden otopark ücreti dışında herhangi bir adla hiçbir ücret alınmaması talimatı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından dile getirilmiştir.
Bakanlığın hibe ve destekleri ile yapımı devam eden Yeşilova İlçesi Salda Köyü ve Doğanbaba Köyü’ndeki arıtma tesisleri, Millet Bahçesi çalışmaları, köy pansiyonculuğu için verilen destekler ve dumansız hava sahası gibi Salda’yı kullanma-koruma dengesi içerisinde gelecek kuşaklara bırakmaya dönük faaliyetler için Burdur heyeti, Bakan Kurum’a teşekkür etti.
- Burdur’da Emekli Cafe ve Berber Salonu Açıldı
- Vatan Partisi’nden ‘İhanet Açılımı’na dur deme çağrısı
- Vatan Partisi’ne ilgi her geçen gün artıyor
- Vatansever Fedai Geleneğinin Son Örneklerinden Bilal Şimşir’i Üç Yıl Önce Kaybetmiştik
- Senir Suyu meselesinde yeni gelişme
- Başkan Ercengiz, ABB Encümen toplantısına katıldı
- SODOM VE GOMORRE
- Kamu Emekçiler Meydanlarda