

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 22- 28 Mart tarihleri arasında vize sınavlarına hazırlanacak ve kendisi için “bize abiliği hissettirdin” diyen MAKÜ öğrencileri için, ders çalışmaları için Atatürk Mahallesi BurKent Cumhuriyet Yaşam Merkezi’ni etüt merkezi haline getirdi.

BurKent Cumhuriyet Yaşam Merkezi, 22- 28 Mart tarihleri arasında vize sınavlarına hazırlanan MAKÜ’lü öğrenciler için Öğlen 13.00-01.00 saatleri arasında hazır tutularak, 1000 öğrenciye Wi-fi, Şarj imkânı, gece çorbası ve çay nescafe ikramında bulunulacak.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla güz dönemi final haftasında da aynı uygulamayı gerçekleştiren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “üniversite öğrencilerimiz vize sınavlarına hazırlanırken başarılı olabilmeleri için Salonumuzun kapılarını öğrencilerimize açtık. Öğrencimizin yanında, öğrencilerimiz isteklerini göz önünde bulunduran sosyal belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimizle sürdürüyoruz. Onların vize sınavlarından elde edeceği başarı, bizi gururlandıracaktır. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve vize sınavlarına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” Şeklinde konuştu.

- Kılıçdaroğlu, Teori Dergisine yazdı; ABD’nin yağmacılığına karşı Avrupa’yı uyardı
- Kılıçdaroğlu: Hoşgörüye evet, iki başlılığa izin yok!
- Hububat alım fiyatlarına şiddetli tepkiler peş peşe geldi
- Konyaaltı belediyesi kamu emekçilerinden eylem
- Emekli yazıları15
- Burdur’a 12 uzman doktor daha atandı
- CHP’de gidişat bölünme; yeni parti için geri sayım başladı
- Asya Çağı Şiir Manifestosu: Büyük İnsanlığın Şairlerine Çağrı!
- Manifesto
Ali Orkun Ercengiz’in projeleri
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12858" title="false" lightbox="dark"]

KİTABIM: “ATA ETİ, İTE OTU!”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
