
3,5 aylık sert ve saldırgan, toplumu geren ve halkı kamplara bölen seçim sürecindeki kavga haline halk kırmızı olmasa bile sarı kart göstermiş, bütün büyük kentlerde iktidarı muhalefet, Meclisleri iktidara vererek “uzlaşın ve işbirliği yapın” mesajı vermişti. Bu kapsamda Burdur’da da AK Parti kadroları, saldırgan, kanıtlanamayan ithamlar, trollerle çamur politikası ve benzeri yanlış ve siyaset biliminden nasibini alamamış uygulamalar sonucu açık arayla seçimin altında kalmıştı. Seçim boyunca yumuşak ve kavgadan kaçan bir politika izleyen Başkan Ercengiz, seçimin arkasından barışçı ve uzlaşmacı profilini geliştirerek sürdürdü. Son olarak Başkan Ercengiz, Belediye Geçici Hayvan Barınağı yakınlarındaki bir çukurda ölü bulunan hayvanları bahane ederek saldırgan, kinci ve nefret dolu söylemlerle kendisini hedef alan AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi’yi “bugün yarın Reis O’nu da koyar kenara” diyerek yeniden tivitledi.
Seçimin arifesinde karşılıklı tivitleşirken AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik “bana Saldırarak kazanamazsın. Boşa Kürek Çekme…” demişti Başkan Ercengiz’e.
Bu tivite atfen Burdur Gölü rumuzlu bir Twitter kullanıcısı, gözlerinden yaşlar gelircesine kahkahalar atan ifade simgeleri eşliğinde “ve ali başkan kazandı” tivitini paylaştı.
Başkan Ercengiz de bunu retweetledi.
Ve şu paylaşımda bulundu:
BUGÜN YARIN REİS ONU DA KOYAR KENARA!
“Geride kaldı bunlar, ama müfteri il başkanı kendi başarısızlığının altında kaldığı için yine şuursuz ve kendine yakışan seviyede saldırıyor. Bugün yarın Reis O’nu da koyar kenara:)”
KİTABIM: “ATA ETİ, İTE OTU!”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”
- Yazarımız, Sagalassos’ta tarihi dokudaki tahribatı altı maddede gösterdi
- Hükümet krizin yükünü emekçinin sırtına yükleme kararından vazgeçmiyor
- GÜNAH HARİTAMIZ
- Antalya Valiliği Mermerli Plajı Restorasyon İhalesinde skandallar bitmek bilmiyor
- Dr. Perinçek’in İran-İsrail savaşını değerlendirmesi