Başkan Ercengiz’in Kurban Bayramı mesajı

Başkan Ercengiz’in Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.mesajı

Başkan Ercengiz’in Kurban Bayramı mesajı şu şekilde:

30 Ağustos Zaferi, Türk Ulusunun, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki bağımsızlık yürüyüşünde elde ettiği olağanüstü bir kahramanlık destanıdır.

Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk Ulusu’nun ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, büyük bir zafere dönüşmüştür. Bu zaferle, sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış aynı zamanda ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuştur.

Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önderin ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Burdurlu hemşehrilerimin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.