
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, son zamanların kış turizminde aranan ve muteber turizm merkezlerinden biri haline gelen Salda Kayak Merkezi’ne Karamanlı ilçesinden ulaşım imkânı olamayan vatandaşlara ücretsiz otobüs kaldırarak turizm merkezinin gelişimine katkı sunuyor; vatandaşa da hoşça vakit geçirme imkânı sağlıyor.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Salda Kayak Merkezi’ne ilçeden otobüs kaldırmaya başladı.
Bu suretle hem ulaşım imkanı olmayan vatandaşa hizmet hem de turizm merkezine katkı sağlandığını belirten Başkan Selimoğlu, otobüsün her hafta Pazar günleri saat 10,00’da Belediye Hizmet Binası önünden kalkacağını Salda Kayak Merkezi’nden de dönüşün 15,00’de olacağını duyurdu.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Asgari ücrette büyük hayal kırıklığı
- KKTC Antalya Konsolosundan Başkan Kılınç’a ziyaret
- YEMEK BORUSU KANSERİNİN 6 BELİRTİSİNE DİKKAT!
- Kumluca’da üreticilerden kitlesel eylem
- 22 Aralık 1919: Hacıbektaş’ta Cumhuriyet aklı! Tekkeler ve tarihsel gerçek
- CHP’nin Avrupa’nın çöküşüyle bütünleşme programı
- ‘Burdur Gölü Eylem Planı’ Lafı Güzaf Demiştik!
- Patronların vergi borçları siliniyor, esnafın derisi yüzülüyor
