Bir ve birlik olmaya geldik

CHP tabanı değişim diyerek Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde CKD Burdur Şube Başkanı Sıdıka Oğuzkan’ı seçmesini müteakiben bugün (2 Aralık 2015 günü) öğle saatlerinde parti binasında devir teslim töreni yapıldı.

Budur Cumhuriyet Halk partisi (CHP) tabanı değişim diyerek Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde Cumhuriyet Kadınları derneği (CKD) Burdur Şube Başkanı Sıdıka Oğuzkan’ı seçmesini müteakiben bugün (2 Aralık 2015 günü) öğle saatlerinde parti binasında devir teslim töreni yapıldı. Merkez İlçe Başkanlığı görevini Barış Ayten’den devralan Sıdıka Oğuzkan “birlik” mesajı verdi.

Devir teslim töreninde İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile partililer katıldı.

Bir konuşma yapan İl Başkanı Ali Özdemir “bu süreç bir bayrak yarışı, makamlar kalıcı, insanlar geçicidir” dedi.

Milletvekili Mehmet Göker ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de Sıdıka Oğuzkan’a görevinde başarılar dilediler.

Görevi devreden Barış Ayten yaptığı konuşmada, “Merkez İlçe Başkanlığını bir hanımefendiye, bir yurtsevere, kadın eli değsin diye devir ediyorum. Bunun gururunu yaşıyorum. 4.5 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partili bir duruş sergiledim. Kongrede ifade ettiğim gibi 13 belediye meclisi üyesiyle aldığımız görevi bu gün 14 belediye meclisi üyeliği ve başında -aynı ifadeyi kullanmak istiyorum- aslanlar gibi bir belediye başkanına bırakıyor; görevimize burada son veriyorum” şeklinde konuştu.

Sıdıka Oğuzkan da yaptığı konuşmada, “28 Kasım 2015 günü yapılan demokratik seçim yarışında bu göreve seçildim. Bize bu görevi devir eden kardeşimize en içten duygularla teşekkür ediyorum. Biz bu görev için talip olduğumuzda bir olmaya birlik olmaya geldiğimizi söylemiştik. Bunu bir kere daha burada tekrar etmek istiyorum. Bir olacağız, birlik olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Sıdıka Gül Oğuzkan’a çiçek verirken, İl Başkanı Ali Özdemir de CHP eski Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten’e çiçek takdim etti.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.