
CHP Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut ve Hülya Gümüş, Ağlasun ve Çeltikçi ilçelerinde seçim çalışması yaptı. İki adaya, CHP İl Başkanı, İlçe Başkanları ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile Saadet Partisi yöneticileri eşlik etti.
CHP heyet, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla sohbeti etti.
Heyetin, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İlk 100 Günde yapacağını açıkladığı vaatler içinden çiftçilerle ilgili kısmındaki “Kadın ve Gençlerin Sosyal Güvenlik Primlerinin Devletçe Karşılanması, Yine Çiftçilerin Bankalar ve Tarım Kredi Kooperatifinden Çektiği Kredilerin Faizlerinin Silineceği” sözleri vatandaşlarca sevinçle karşılandı.

Seçimi kazanmaları halinde yine ziyarete geleceklerini ve verdikleri sözü tutmamaları halinde vatandaşların kendisinden hesap sorabileceğini belirten Akbulut, “Birlikte çalışıp birlikte kazanıp hakça bölüşeceğiz, size söz” dedi.

- Emekli yazıları/ Emekliler refahtan pay istiyor2
- Milletvekili Akbulut, konuşmalarıyla hükümeti durmaksızın bombalayıp duruyor
- İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü karadır denilmiştir; TES isteklerini tek tek sıraladı
- İmamoğlu’nun aday ofisine Özgür Özel mührü
- Milletvekili Akbulut 10 Ocak münasebetiyle gazetecilerle buluştu
- Başkan Ercengiz’den yemekli 10 Ocak kutlaması
- Borçlu çiftçiye kredi yok!
- “NATO çökmüştür”
