Burdur Belediyesi Anneler Günü’nde anneleri unutmadı

Anneler Günü nedeniyle Burdur Belediyesi Kadınlar Matinesi düzenlendi.

Anneler günü nedeniyle Burdur Belediyesince Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Kadınlar Günü Matinesinde Sanatçı Nurcan Altınok sahne aldı.

Programda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  “8 yıldır görev yapıyoruz. Burdur’un her alanında sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Ama şu bu günkü yaptığımız etkinlik bizim için çok kıymetli. Sizleri eğlendirmeye çalışıyor, sizlerle birlikte oluyoruz. Biz en büyük eğitimin evde başladığını biliyoruz” dedi.

Sosyal medya hesabından anneler Günü münasebetiyle bir mesaj aldığını belirten Başkan Ercengiz,

“Doğurmuş ya da doğuramamış olan, bağrına basmış olan ya da bağrına basamamış olan, bir başkasının doğurduğunu bağrına basabilen, yüreğinde vicdanında anneliği hisseden kim varsa onların anneler günü kutlu olsun. Analar var âlim doğuruyor daha doğrusu doğurduğunu âlim yapıyor, analar var maalesef doğurduğu zalim oluyor. Biz en büyük eğitimin evden başladığını biliyoruz. İyi bir annenin elinden yetişmiş bir evladın vatanına, milletine, ülkesine, insana, doğaya kısacası yaşayan yaşamayan ne varsa hiç kimseye ihanet etmeye şansı yok. Ben başta beni yetiştiren sevgili annem olmak üzere bugün bu salonda olan olamayan gelmek isteyip te gelemeyen ve Dünyanın her neresinde olursa olsun ellerinden öpüyorum. Baş tacımızdır. Sizlerin anneler gününüzü bir kez daha kutlarım. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum”  ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.