
Bazı ziyaretlerde bulunmak ve bazı açılış törenlerine katılmak üzere 2 Aralık 2018 Pazar günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Burdur’a geliyor.
Bazı ziyaretlerde bulunmak ve bazı açılış törenlerine katılmak üzere 2 Aralık 2018 Pazar günü Burdur’a gelecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ilk ziyaretlerini Valiliğe yapacaklar.
Valilik ziyaretini müteakiben Bakanlar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İstiklal Yerleşkesine geçecekler. Burada yapımları tamamlanan Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi ve Teknokent Binası’nın açılışını yapacaklar.
Ayrıca Bakanlar, MAKÜ Kampüsü içerisinde yapımı devam eden Spor Tesislerinde incelmede bulunacaklardır.
Program şu şekilde:
11.20 – 11.50 Valilik Ziyareti
12.00 – 14.00 MAKÜ
Teknokent Binası Açılışı ve Spor Tesislerini Ziyaret
Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi Açılışı