
Burdur’da dünden beri kayıp olan ve yakınlarınca Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusu yapılan Hasan Hasyücel (33) ormanlık alanda ağaçların arasında aracında tüfekle vurulmuş olarak bulundu.
Burdur/ Gölhisar’da dünden beri kayıp olan ve yakınlarınca Gölhisar Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusu yapılan Hasan Hasyücel (33) ormanlık alanda ağaçların arasında aracında tüfekle vurulmuş olarak bulundu.
Bölgegundem.com’un haberine göre, Gölhisar’da çobanlık yapan Hasan Hasyücel’den dünden beri haber alamayan yakınları ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusu yaptı.
Hasyücel’in hayvanlarını otlattığı Dumluca mevkisinde kendileri arama yapan yakınları, Hasan Hasyücel’in 20 Y 6294 plakalı aracının içinde arka koltukta hareketsiz durumda buldu. Durum 112 Acil servise haber verildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, tüfekle vurulan çobanın hayatını kaybettiğini saptadı.
Güvenlik kuvvetlerinin olay yeri incelemesinden sonra Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Hasyücel’in otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”
- Yazarımız, Sagalassos’ta tarihi dokudaki tahribatı altı maddede gösterdi
- Hükümet krizin yükünü emekçinin sırtına yükleme kararından vazgeçmiyor
- GÜNAH HARİTAMIZ
- Antalya Valiliği Mermerli Plajı Restorasyon İhalesinde skandallar bitmek bilmiyor