Burdur’da FETÖ’ye yönelik operasyonlarda 4 şüpheli tutuklandı

15 Temmuz 2016 tarihinde darbeye kalkışan ve ezilen Amerikancı Gladyosu (silahlı terör örgütü FETÖ-PDY’ye) karşı mücadele o gün bu gün bütün hızıyla sürüyor. 100 bini aşkın tutuklu ve hükümlüye rağmen devlet ve toplum içinden hala gözaltılar ve tutuklamalar sürüyor. Bu kapsamda Burdur’da polisin 15 Ekim-5 Kasım arasında yaptığı FETÖ-PDY operasyonlarda 4 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine kondu.

15 Temmuz 2016 tarihinde darbeye kalkışan ve ezilen Amerikancı Gladyosu (silahlı terör örgütü FETÖ-PDY’ye) karşı mücadele o gün bu gün bütün hızıyla sürüyor. 100 bini aşkın tutuklu ve hükümlüye rağmen devlet ve toplum içinden hala gözaltılar ve tutuklamalar sürüyor.

Bu kapsamda Burdur’da polis 15 Ekim-5 Kasım arasında yaptığı FETÖ-PDY operasyonlarında 15 şüpheli şahsı gözaltına altı. 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu; 1 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 10 şahıs da Emniyet’te salıverildi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.