
Gazeteci Hulki Cevizoğlu, BBN Türk’te Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici’yle yaptığı programda bir kadirbilirlik göstererek, Vatan partisi’nin Üretim devrimi Programına göndermede bulundu; 1960’lardan beri hemen hemen herkes dünyanın ve vatanımızın gidişatını öğrendiği, istisnasız bütün saptamaları ve öngörülerini hayatın doğruladığı, herkesin “Aaa gene bildi” diye parmak ısırdığı Vatan Partisi Lideri Dr. Doğu Perinçek için “Doğu Perinçek üretim ekonomisi diyor. O zaman kimse ciddiye almadı ama şimdi herkes üretim ekonomisi diyor” dedi.
‘PERİNÇEK’İ O ZAMAN DİNLEMEDİLER, ŞİMDİ HERKES ÜRETİM EKONOMİSİ DİYOR‘
Gazeteci Hulki Cevizoğlu, BBN Türk TV’de BBP Genel Başkanı Destici ile bir programda söyleşirken Ekonomide Son Durum Konusu başlıklı bölümde Tarım sektörü konuşuldu.
Destici Tarımdaki en önemli problemin planlama olduğunu anlatırken üretim ekonomisinden bahsedince Cevizoğlu araya girerek, Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi Programına göndermede bulundu ve “Doğu Perinçek üretim ekonomisi diyor. O zaman kimse ciddiye almadı ama şimdi herkes üretim ekonomisi diyor” dedi.
- Asgari ücrette büyük hayal kırıklığı
- KKTC Antalya Konsolosundan Başkan Kılınç’a ziyaret

- YEMEK BORUSU KANSERİNİN 6 BELİRTİSİNE DİKKAT!

- Kumluca’da üreticilerden kitlesel eylem

- 22 Aralık 1919: Hacıbektaş’ta Cumhuriyet aklı! Tekkeler ve tarihsel gerçek

- CHP’nin Avrupa’nın çöküşüyle bütünleşme programı

- ‘Burdur Gölü Eylem Planı’ Lafı Güzaf Demiştik!

- Patronların vergi borçları siliniyor, esnafın derisi yüzülüyor

