
Cumhurbaşkanı imzaladı, Resmi gazetede yayınlandı! O alanlar kesin korunacak hassas ve riskli alan ilan edildi
Hakkâri, Karabük, Denizli ve Burdur’daki bazı doğal sit alanları kesin korunacak hassas alan, Sinop ve Konya’da ise bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi.
Ulusal Kanal’ın haberine göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, 4 ildeki doğal sit alanları “kesin korunacak hassas alan” olarak tescil ve ilan edildi. Bu alanlar Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Nehil Sazlıkları Potansiyel Doğal Sit Alanı kapsamına giren alan, Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki Akkaya Hamamı Doğal Sit Alanı, Denizli’nin Çameli ilçesindeki Kusuru Gölü Potansiyel Doğal Sit Alanı ve Burdur’daki İnsuyu Havzası Doğal Sit Alanı’dır.
Sinop’un Boyabat ilçesine bağlı Zincirlikuyu Mahallesi ile Konya’nın Ilgın ilçesi Şıhcarullah Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanların da “riskli alan” olarak ilan edilmesi kararlaştırıldı.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Atatürk, mason ve Siyonist işbirlikçisi miydi?
- TGB’den Türk Gençliğine çağrı: “Birinci vazifeye atıl TGB’ye katıl!”
- Antalya Vatan Partisi’nden Trump ve Barrack’ın küstahlığına sert tepki
- BM’de dünyaya KKTC’yi tanıma çağrısı
- En iyisi Eskimolar gibi emeklileri beyaz ayılara ikram edin!
- Preveze’nin yıldönümünde Boğaz’da gövde gösterisi
- BURDUR EMS’de Gündemli Toplantı
- Bahçeli’den Türkiye’ye ilaç gibi öneri