
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü’nde, Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat depremlerinden etkilenerek ilimizde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden depremzede öğrencilerimize yönelik kaynaşma etkinlikleri düzendi.
Kampüs Müdürü Tamer Bayar’ın misafir öğrencilere yapılacak faaliyetler ve kampus hakkında bilgi vermesi ile başlayan etkinlikler, sorumlu öğretmenler ve idarecilerin nezaretinde öğrencilerin kampüs alanına kurulan Robotik kodlama, taş boyama, yüz boyama, serbest resim çalışması, sportif yarışmalar, müzik-kareköke, şişme oyun alanları ile mısır, pamuk -şeker, Osmanlı macunu stantlarını gezmesi ile devam etti.

Depremzede öğrencilerin hoşça vakit geçirdikleri etkinliğe Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanları ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi PDR ve Rehberlik Bölümü son sınıf öğrencileri de destek verdi.
Etkinliklere İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Canan Yüksel de eşlik ederek öğrencilerimizi yalnız bırakmadılar.

Etkinlikler, Bahçeşehir Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları AŞUK ile MAŞUK gösterisinin ardından Burdur Gölü manzarası eşliğinde mangal partisi ile sona erdi.

- Vatan Partisi, Kepez İlçe Kurultayını yaptı
- Dünya Su Günü’nde Karakurt’tan Önemli Uyarı
- Antalya’yı Zafer Coşkusu Sardı
- BURDUR Şehitlik’te 18 Mart Anması
- MAKÜ’de 19’uncu yılında biniş giyme ve akademik performans töreni
- Kındılçeşme Halkındır, Korunmalıdır!
- 25 Yıl Önceki çağrı; Perinçek’in Öcalan’a tarihi mektubu
- ANTGİAD üyeleri iftar yemeğinde buluştu