
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Twitter hesabından bir mesaj yayınladı. Perinçek, paylaşımında “Emperyalizm Atatürk’ü toprağa gömmek için her çareye, alete başvurdu. Ama başaramadı” ifadelerini kullandı.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Atatürk’ün ölüm yıl dönümü için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün Türkiye’de yükselen yine Atatürk’tür ve yine onun devrim davasıdır” dedi.
Doğu Perinçek’in paylaşımı şu şekilde:
“Atatürk emperyalizmi ve Ortaçağ ilişkilerini mezara gömme davasında dünya ölçeğinde büyük işlere önderlik etti. Emperyalizm Atatürk’ü toprağa gömmek için her çareye, alete başvurdu. Ama başaramadı. Bugün Türkiye’de yükselen yine Atatürk’tür ve yine onun devrim davasıdır.”
- Papa ziyaretini CIA tertip etti
- Perinçek: ‘Muhatap’ kabul etmek PKK ile sözleşme yapmak anlamına gelir
- Kılıçdaroğlu kimleri rahatsız etti
- Emekliler lütuf değil, haklarını talep ediyorlar
- Emekli bir öğretmenin başarı hikayesi
- MAKÜ’de Öğretmenler Günü kutlaması
- TDV’den Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere ve öğrencilere anlamlı hediye
- Papa ve Bartholomeos’un ‘ekümenik’ toplantısına tepki
