
Burdur Merkez Suna Uzal Ortaokulu’nda 41 yıllık öğretmenlikten başöğretmen olarak emekli olan Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) İl Temsilcisi Orhan Altın, müthiş bir tören ve etkinlikle okulundan uğurlandı. Öğretmenler Odasından okulun katları arasındaki merdiven ve koridorlarda, okul bahçesinden dış çıkış kapısına kadar öğrenci velilerle uzun bir kortej içinden alkışla uğurlanan Başöğretmen Altın, “Başöğretmen olarak emekli olmamın mutluluğunu ve hüznünü yaşıyorum. 41 yıl süresince yetiştirdiğim öğrencilerime ve saygıdeğer öğretmen arkadaşlarıma selam olsun.” dedi.
Suna Uzal Ortaokulu, görülmemiş muhteşemlikte bir gösteriyle Altın öğretmenini emekliliğe uğurladı.
Başöğretmen Altın ile Okul Müdürü Raşit Koç, okul öğrencileri ve öğretmenlerinin, Öğretmenler Odasından katlar arası merdivenler boyunca okul bahçesi çıkışına kadar oluşturdukları bir koridordan alkışlar, ıslıklar arasında yürüdüler. Okul çıkış kapısında Okul Müdürü Koç, Altın öğretmene plaket ve çiçek buketi takdim etti.
Altın öğretmen duygularını, “Başöğretmen olarak emekli olmamın mutluluğunu ve hüznünü yaşıyorum. 41 yıl süresince yetiştirdiğim öğrencilerime ve saygıdeğer öğretmen arkadaşlarıma selam olsun.” Şeklinde ifade etti.
Aşağıdaki de Sincan’dan…
- Öncü kadınlar: “Üretmeye, yönetmeye, devrime hazırız!”
- Burdur Belediyesi’nin 13. Kitap Fuarı açıldı
- Fransız tarihçi Todd: “Batı’nın hakimiyeti sona erdi”
- İzzet Akbulut: ‘Para Bitti, Fatura Yine Millete Kesiliyor!’”
- Milletvekili Korkmaz’dan eğitim yatırımları açıklaması
- Milletvekili Akbulut’tan TÜİK’in Enflasyon Verilerine Tepki
- Antalyalı Öncü Kadınlar Ankara’ya çıkartma yapacak
- Başkan Ercengiz engellilerle yemekte buluştu
