FETÖ borsası oluştu, parası olan tahliye oluyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, bir FETÖ borsası oluştuğunu belirten, “garibanları attılar hapse, zenginler kaçtı. Şimdi bir FETÖ borsası oluştu. Parası olan tahliye oluyor. Parası olmayan, yatıyor” şeklindeki sözleri kamuoyuna bomba gibi düştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tekirdağ’da “Kadın Buluşması” adlı faaliyete katıldı. Hiçbir yerinde Türkiye’nin en öncelikli temel meselelerinden olan vatan savaşından, vatan bütünlüğümüzün muhafazası mücadelesinin olmazsa olmazı sağlam iç cephe için bir mecburiyet olan milli direniş ekonomisi inşasından hiç bahsetmeden yaptığı konuşmada, 15 Temmuz Amerikan destekli CİA ve NATO casusluk operasyonu olan FETÖ darbesinin siyasi önemine değinmeden bir FETÖ borsasının oluştuğunu söyledi.

“Garibanları attılar hapse, zenginler kaçtı. Şimdi bir FETÖ borsası oluştu. Parası olan tahliye oluyor. Parası olmayan, yatıyor” diyen Akşener, “bunların her bir yeri rüşvet, her bir yalan, her bir yeri talan” dedi. Tayyip Erdoğan’ı da hedef alan Akşener, “hani kardeşim, sen bir yüzükle yola çıkmıştın? Nasıl oldu gemicikler?” diye sordu.

HalkTV haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli programlara katılmak üzere karayoluyla Tekirdağ’a geldi. Akşener, bir düğün salonunda kadınlarla bir araya geldi. Bina girişinde yoğun ilgiyle karşılanan Akşener, toplantıda partileri kadınların iktidar yaptığını hatırlattı.

“FETÖ BORSASI OLUŞTU”

Akşener, ardından partisinin Peştamalcı Caddesi’ndeki teşkilat binasına gitti. Burada yola kurulan stantta halka seslenen Akşener, hükümetin FETÖ/ PDY soruşturmalarını eleştirdi.

“PARASI OLAN FETÖ’CÜ TAHLİYE OLUYOR”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘FETÖ borsası’ oluşturulduğunu kaydederek, “garibanlar attılar hapse, zenginler kaçtı. Şimdi bir FETÖ borsası oluştu. Parası olan tahliye oluyor. Parası olmayan, yatıyor. Bunların her bir yeri rüşvet, her bir yeri yalan, her bir yeri talan” diye değerlendirmede bulundu.

OdaTV’nin hazırladığı video haber!

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.