
İçinde Burdur’un da bulunduğu Antalya merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
Fethullahçı Terör Örgütü’nün son oyunu: Hurma ticaretiyle finansman sağlamak
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının eşgüdümünde 2 aylık takibat sonunda Antalya merkezli Burdur, İzmir, Manisa v e Aksaray illerinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda, örgüt kalıntılarının konsolide etme amaçlı çalışmalar içinde olan silahlı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları yakayı ele verdi; 32 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
FETÖ’nün son çırpınışları: Hurma ticareti yoluyla örgüte finansman sağlamak
Son Amerikan Gladyosu FETÖ, 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin ordu-millet işbirliği ile bastırılmasının ardından gelen OHAL sürecinde ağır darbe aldı.

Aradan geçen 4,5 yıllık süreç içinde yokoluşun eşiğine getirilen Amerikancı faşist terör örgütü FETÖ, son çırpınışlarını yaşıyor. Akdeniz Haberleri internet Gazetesinin haberine göre, anılan 5 ilde tutuklu, hükümlü ve KHK’lı örgüt mensuplarının ailelerinin ve üniversitede deşifre olmamış öğrenci mensuplarının finansmanı için kullanılma üzere esnaf yapılanmasına gidildiği, bu kapsamda “hurma ticareti” adı altında faaliyet gösterildiği istihbaratından yola çıkan Antalya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 2 aylık teknik ve istihbarat çalışmaları sonucu elde edilen bilgiler ışığında, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı eşgüdümünde harekete geçerek Antalya, Burdur, İzmir, Manisa ve Aksaray illerinde eşgüdümlü operasyon yaptı. Operasyonlarda 32 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Rama çalışmalarında çok sayıda dijital örgütsel malzeme, örgütsel faaliyetlerde kullanıldığı değerlendirilen bol miktarda döviz, örgütsel doküman, kitap ve broşür ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin yapılan işlemlerin ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği bildirildi.

- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”
- Yazarımız, Sagalassos’ta tarihi dokudaki tahribatı altı maddede gösterdi
- Hükümet krizin yükünü emekçinin sırtına yükleme kararından vazgeçmiyor
- GÜNAH HARİTAMIZ
- Antalya Valiliği Mermerli Plajı Restorasyon İhalesinde skandallar bitmek bilmiyor