
Dünyanın merakla beklediği NATO zirvesinde kozlar paylaşıldı. Sonuç ise sıfıra sıfır elde var sıfır durumu… Ancak bu arada yurt içi ve yurt dışı alçaklıklar ve Türk düşmanlıkları da sahne aldı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Baydın’la tokalaşmak üzere ayağa kalkarken çekilmiş bir fotoğrafı ünlü Financial Times gazetesinde kapak fotoğrafı oldu. Yabancı gazetenin alçaklığına yurt içinde de bazı çevreler ortak oldu.
Financial Times, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına gelen Biden’la tokalaşmak için ayağa kalkarken çekilen fotoğrafı manşetine koydu. Türkiye’de de bazı çevreler bu Türklük düşmanı alçaklığa ortak oldu.
NATO Liderler Zirvesi, 14 Haziran’da Brüksel’de yapıldı. Biden’ın seçilmesinin ardından Erdoğan ve Biden ilk kez bir araya geldi. İlk karşılaşmayla ilgili ajanslar yüzlerce fotoğraf ve video geçti.
Ünlü İngiliz finans çevrelerinin gazetesi Financial Times bugünkü manşetine NATO zirvesini taşıdı. Ancak gazetenin yüzlerce fotoğraf arasından seçtiği görüntü sosyal medyada olay oldu. Birçok kişi yapılan algı alçaklığına tepki gösterirken Türkiye’de toplumdan ipini kurtarmış bazı çevreler fotoğrafı ve gazetenin kapağını Ecevit’in bir fotoğrafıyla mukayese içinde Cumhurbaşkanının aleyhine kullanmak istedi.
Financial Times, Erdoğan’ın yanına gelen ABD Başkanı Biden’ı karşılamak için ayağa kalkarken çekilen fotoğrafını kullanması “kasıtlı bir davranış” olarak yorumlandı. Financial Times, Erdoğan’ın yanına gelen Biden için ayağa kalkarken elini öpüyormuş gibi görüntülenen fotoğrafı kullandı.



- BURDUR’u Tıp Fakültesi kuruluş sevinci ve heyecanı sardı
- TÜRK-İŞ süresiz oturma eylemine gidiyor
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”
- Yazarımız, Sagalassos’ta tarihi dokudaki tahribatı altı maddede gösterdi
- Hükümet krizin yükünü emekçinin sırtına yükleme kararından vazgeçmiyor