

Bir son dakika haberi olarak Burdur Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Cumhur İttifakı’nın adayı Deniz Kurt uzun zamandır kendisini istediği zaman ve mekânda istediği platformda karşı karşıya gelmeye, kamuoyunun karşısına çıkmaya davet eden Başkan Ercengiz’in çağrısını kabul etti. Muhtemelen son anda vazgeçme durumu olmazsa Kanal15 ekranlarında iki aday tartışacak.

Burdur Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz Twitter hesabından az önce aşağıdaki paylaşımı yayınladı.
“Aday arkadaşımız projelerle hodri meydan demiş ben de kabul ediyorum istediği zaman istediği canlı yayında projelerimle hazır olacağım.
“Ben hazırım en kısa zamanda cevap bekliyorum.”

- 15 Temmuz Darbe girişiminin 10 tarihi sonucu
- Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
- DOĞU TABLETLERİ-Masal-Turna
- Dünya üretimi Doğu’ya kayıyor: Çin ABD’yi tüm göstergelerde katlıyor
- Emekli yazıları19
- Yazıcıoğlu’nun şehit edilmesi kesinlikle kaza değil
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER!
- Mutlak İran Zaferi
- Milli güçler arası ilişkilerin pekiştirilmesi
- Kuzu ve oğlak ölümlerine son!

