
Lüleburgaz’da düzenlenen Çınaraltı Sohbetlerinde konuşan 26’ncı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ “yüzyılın en büyük trajedisi Suriye’de yaşanıyor. Millet olarak yapmamız gereken tek şey şudur; Türk ordusunun arkasında olacağız, destek olacağız” dedi.
Lüleburgaz Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri adıyla 3 yıldır düzenlenen, moderatörlüğünü gazeteci Ümit Zileli’nin yaptığı Çınaraltı Sohbetlerinin program konuğu 26’ncı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ oldu.
İlker Başbuğ, Atatürk ve Gençlik adlı panelde konuştu.
Programa, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri ve Lüleburgaz halkı, çevre il ve ilçelerden gelenlerle birlikte büyük bir katılım gerçekleşti.

“Bu şekilde bir toplulukla ilk defa karşılaştığı”nı, “mükemmel ve çok samimi bir atmosfer” olduğunu, kendisini “böyle güzel bir program için davet etmelerinden büyük mutluluk duyduğu”nu
İfade eden İlker Başbuğ konuşmasında, Suriye meselesine, Mehmetçiğin Barış Pınarı Harekâtı’na da değinerek, “yüzyılın en büyük trajedisi Suriye’de yaşanıyor. Millet olarak yapmamız gereken tek şey şudur; Türk ordusunun arkasında olacağız, destek olacağız” dedi.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Büyük pişmanlık mı?
- Emekli yazıları24
- Burdur Yeni Parti’den CHP üyelerine “istifa et” baskısı
- Gümüştaş’ın, Sağlık Bakanı’ndan yerel basına kadar üzerlerine attığı bombalar
- 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Yaşanacak
- “Pazarda vatandaşın karşısına çıkan gerçek: Pahalılık ve geçim sıkıntısı”
- DOĞU TABLETLERİ- 81. Tablet, KARACAOĞLAN
- Başkan Ercengiz ve 15 Meclis Üyesi YENİ Parti’ye Geçti
- SDÜ’lü Akademisyen Doç. Dr. Kuyumcu’dan uluslararası başarı

