Kadına yönelik saldırılar durmak bilmiyor: Burdur’da kadın cinayeti

Burdur’da Sevil Özer, sokak ortasında eski eşi tarafından kızlarının önünde bıçak darbeleriyle delik deşik edilerek öldürüldü

Burdur’un Çavdır ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Sevil Özel (35), sokak ortasında, eski eşi Tarkan Altun tarafından (37) kızının gözleri önünde defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

Haber Global’ın DHA’na dayandırdığı haberine göre, olay dün akşam Çavdır ilçe merkezinde meydana geldi.

Denizli’nin Çivril ilçesinden mevsimlik işçi olarak 3 çocuğu ile birlikte Çavdır’a gelen Sevil Özel, aniden rahatsızlanınca hastaneye başvurdu.

Özel, hastane çıkışında bir mağazada çalışan kızına uğrayıp onu da yanına alarak evlerine doğru yürümeye başladı. Karşılarına aniden bir yıl önce boşandığı eşi Tarkan Altun çıktı. Elinde bıçağı vardı. Özel, kaçmaya çalıştı ama başaramadı. Kızının engelleme çabalarına rağmen Altun, eski eşini 12 yerinden bıçaklayarak delik deşik etti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özel, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenaze Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Çivril’de toprağa verilmek üzere kızına teslim edildi.

Polis, firari katili yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.