Kadroya geçen taşeron işçilere 788 lira promosyon

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, taşeron işçilerin promosyon alabilmesi için protokol imzaladı. Kadroya geçen taşeron işçiler 788 lira promosyon alacak. Promosyonlar 1 ay içinde işçilerin hesaplarına yatacak.

Burdur Belediyesi’nde çalışan 483 taşeron işçiye müjdeyi Başkan Ercengiz verdi. Sultendere Hizmet Kampüsü’nde işçilerle bir araya gelen Başkan Ercengiz, kadroya geçen işçilere 788 lira promosyon verileceğini müjdeledi. Banka yetkilileriyle birlikte protokol imzalayan Başkan Ercengiz, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Her zaman işçilerden yana olduklarını ifade eden Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesinin asıl sahipleri işçilerimizdir. İşçilerimizin yüksek promosyon alabilmeleri için tüm bankalarla görüşme yaptık. En yüksek teklifi veren 5 banka ile masaya oturduk. 150 liradan başlayan teklifleri 788 liraya kadar çıkardık. Bazı belediyelerde işçilere promosyon verilmiyor. Ama bu işçilerimin hakkıdır. Burdur Belediyesi olarak işçilerimizin haklarına sahip çıkarak bu promosyonları ulaştırıyoruz. 483 işçimiz 788.81’er TL promosyon alacak. Yaptığımız protokolle bankadan toplam 381.000 TL promosyon alacağız.” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.