
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) Kızılay Gençlik Gecesi Konseri düzenlendi. Her yıl 29 Ekim – 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle düzenlenen gece MAKÜ Rock Topluluğu, TSM Topluluğu, THM Topluluğu ve DAKİK Topluluğu iş birliğinde düzenlendi.
Türk Kızılay’ının 155. yaşını kutladıklarını belirten Kızılay Burdur Başkanı ve MAKÜ Dr. Öğr. Üyesi Murat Kuş, “Kadim Cumhuriyetimiz’dn tam 55 yıl önce birkaç iyi insanın harekete geçmesi ile ilk tohumları atılan Türk Kızılay hareketi artık 155 yaşına girmiş bulunmaktadır. Bizleri mutlu eden, Türk Kızılay’ın bu kadar eski ve köklü olması değil, Kızılay’ın ilelebet gençler ile yaşatılacak olmasıdır. Bugün üniversitemiz tarafından organize edilen bu etkinlik için üniversitemiz yönetimine ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyor, tüm katılımcılara güzel bir gece diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından müzik toplulukları tarafından sevilen parçalar seslendirildi. Öğrencilerin de söylenen parçalara eşlik ettiği konser alkışlarla sona erdi.

- Büyük Sermaye Grupları, Türk Basınını Değiştirdi
- Bölüşüm İlişkilerinin Yarattığı Bir Problem: Basın Sorunu
- FETÖ’deki toplumla bütünleşme kanadından Cumhurbaşkanına açık mektup
- Kaş halkından Antalya Valiliğine: “Çekin ellerinizi köylerimizden!”
- DOĞU TABLETLERİ /29. Tablet, Ey Kudüs
- CHP Burdur’da deprem
- BGC Başkanı “Burdur Tarihi” konulu eğitim programına katıldı
- Emekli yazıları18

