
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayımladığı genelgeyle fotoğraf ve resimlerinin duvarlara asılmasını yasakladı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayımladığı genelgeyle fotoğraf ve resimlerinin duvarlara asılmasını yasakladı.

Ulusal Kanal’ın haberine göre, duvarlara kendi resim ve fotoğraflarının asılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Başkan Yavaş, yayımladığı 2 Temmuz 2019 tarihli genelgede, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladığım 8 Nisan 2019 tarihinden sonra gerek tarafımdan yapılan gözlemler ve gerekse makamıma iletilen bilgilerden, Belediyemiz, bağlı kuruluşlar ve iştiraklerde bilgim dışında bazı bürolarda fotoğraflarımın asıldığı anlaşılmaktadır. Herhangi bir yasal dayanağı olmayan bu uygulamaya son verilmesini önemle rica ederim” ifadelerini kullandı.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Epstein denilen Batı’nın ve Siyonizm’in lağım çukuru
- Emekli yazıları10
- İsrail ve ABD pes etti; İran’ın şartları kabul edildi, ateşkes gerçekleşti
- Emekli yazıları9
- Antalya EXPO 2016’daki öngörüsüzlük hovardalığı
- Avukatlar Günü’nde Birlik ve Hukuk Vurgusu
- Antalya Vatan Partisi’nden TRÇİ İttifakı konusunda ziyaret turu
- Burdur Emekli Meclisi Sendikası toplantısı
