Polis haftası başladı

Polis Haftası Etkinlikleri Kapsamında Vali Yılmaz’a Ziyaret

Vali Şerif Yılmaz, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve beraberindeki emniyet personelini kabul etti.

10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Vali şerif Yılmaz’ı ziyaret eden heyette, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ,İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Altuntaş, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih Köle, Polis Memurları Mehmet Nogay, Yeter Dönmez ve Hatice Kenan bulundu.

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri Vali Yılmaz’ı makamında ziyaretle başladı. İl Emniyet Müdürü Çankal ziyaret sırasında hafta kapsamında düzenlenecek programlarla ilgili Vali Yılmaz’a bilgi verdi.

Türk Polis Teşkilatının en köklü kurumlarımızdan bir tanesi olduğunu belirten Vali Yılmaz, kurulduğu günden bu yana tüm teşkilat mensuplarının devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmeden çalıştıklarını söyledi. Mesai mefhumu gözetmeksizin ülkemizin her bir köşesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatının, devletimizin bekası için de terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda verdiğimiz mücadelede önemli görevler üstlenerek başarılı işlere imza attıklarını ifade etti.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.