

Eğitim İş Burdur Şubesinin düzenlediği Devrim Kanunları ve Eğitimde Uygulanışı adlı panelde konuşan ünlü Tarihçi-yazar Sinan Meydan, Devrim Kanunlarının Türkiye ve Milli Eğitim için önemine vurgu yaptı.
3 Mart Devrim Kanunlarının 95’nci yıldönümü münasebetiyle Eğitim İş Burdur Şubesi Devrim Kanunları ve Eğitimde Uygulanışı adlı bir panel düzenledi. Panelde konuşan ünlü Tarihçi-yazar Sinan Meydan, Devrim Kanunlarının Türkiye ve Milli Eğitim için önemine vurgu yaptı.
Panele Burdur Belediye Başkanı ve CHP belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, Eğitim İşli öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
Panel saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşuyla başladı. Eğitim iş Şube Başkanı Erkan Putgül’ün açış konuşmasıyla devam etti.
Ardından Sinan Meydan kürsüye geldi.
Meydan’ın bir saati aşkın konuşması yer yer alkışlarla kesildi.
Panel sonunda Sinan Meydan’a Başkan Ercengiz plaket ve çiçek tevdi etti.
Müteakiben Meydan kitaplarını imzaladı.


- Türk ezgileri Avrasya’da yankılanacak
- DOĞU TABLETLERİ- 25. Tablet, Türk
- YÜKÜMLÜ HÜKÜMLER-Savaşan Şair Hükümleri
- 1921 Londra dersleri: Barış yapsaydık İzmir’i kurtaramayacaktık
- Emekli yazıları33
- Antalya’da Cumhuriyet coşkusu
- Antalya Kepez’de hortum 4 can aldı; 2 gözaltı, 2 firari
- DOĞU TABLETLERİ-176. Tablet, Asi
- ASAL Araştırma’nın Ekim Anketini nasıl okumalı?
- Demokrasi, sandıktan daha fazlası





