
Gülben, Bulgaristan’ı fethetti…
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, önceki akşam Bulgaristan Mestanlı‘da 13. Dünya Mestanlılar Günü buluşmasında sahneye çıktı…
50 bin fazla kişinin izlediği konserde Gülben Ergen, izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Gülben Ergen’e, Mestanlı Belediye Başkanı İlknur Kazım plaket verdi.
Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafetiyle Mestanlılara birbirinden hit şarkılarını seslendiren Gülben Ergen, sahneden inerek seyircisinin arasına karıştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Ergen’e bir kız grubu, çektirdiği fotoğrafa sosyal medyada “Gülben’in kızları” Hashtag’le seslendiler.

Şarkıları ve enerjisiyle kendini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan Gülben Ergen, Mestanlıların yoğun ilgisine teşekkür ederek, yeniden buluşma dilekleri ile sahneden ayrıldı.
- Adalet Bakanlığı Fon Vurgununda resti çekmeye hazırlanıyor
- Kongreler süreci kargaşalığa dönüştü
- CHP Sözcüsü Sarı’dan ‘Mekke Anlaşması’ tepkisi
- Doğu Perinçek’ten Meclis’e çağrı
- ‘Fon vurgunu milli güvenlik sorunu’
- Emekli yazıları30
- 217/A Madde bir gazeteciyi daha hapse gönderdi
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER-Son Er Polat Öldü mü!*
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER -Olacak O Kadar*

