Tacizci kıskıvrak yakalandı

Kız çocuğuna cinsel organını gösteren

tacizciyi linç etmek isteyen halkın elinden polis zor kurtardı

İlkokul öğrencisi kız çocuğunun önüne geçerek cinsel organını göstererek taciz eden tacizciyi polis linç etmek isteyen halkın elinden zor kurtardı.

Konak Mahallesi’nde önüne geçtiği ilkokul öğrencisi bir kız çocuğuna cinsel organını göstererek taciz eden Osman K’yı polis kalabalığın elinden güçlükle kurtardı. Şüpheli gözaltına alınırken 2 polis yaralandı.

Burdur’da yaşanan kız çocuğuna taciz olayı, son yıllarda ülke çapında patlama yapan kadına yönelik şiddet ve taciz olaylarına bir yenisi eklendi ve genel ahlakın ne kadar düştüğü ve bozulduğu konusunda düşündürdü.

Polis ekipleri, Konak Mahallesi’nde kız çocuğunun önüne geçerek cinsel organını teşhir edip taciz eden bir şahsın peşine düştü. İhbar üzerine araştırma başlatan ve eşkâli belirleyen polis, Salı Pazarında Uzayçatı civarında tertibat aldı. Osman K olduğu belirlenen tacizci şüphelisi şahıs, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Şüphelinin yakalandığını öğrenen vatandaşlar, linç girişiminde bulundu. Osman K’yı öfkeli kalabalığın elinden bir esnafın işyerine sokarak güçlükle kurtardı. Arbede sırasında bir polis memurunun parmağı çıktı. Bir diğeri fenalık geçirdiği öğrenildi.

Yaralı polis memurlarının Burdur Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildiği belirtildi.

Öfkeli vatandaşlarca darpedilen Osman K ise, Tedavi için Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha önceden de cinsel taciz suçundan sabıkalı olan ve cezaevinde yattığı öğrenilen Osman K, tedavisinin ardından Burdur Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek gözaltına alındığı belirtildi.

Osman K’nın inşaatlarda elektrikçi olarak çalıştığı ileri sürüldü.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.