Uygulanan projeleri sahiplenmek trajikomik bir durum

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun yazılı bir açıklama yaparak, Bucak Belediyesi’nde daha önceden kararı alınmış ve onaylanmış projelerin sanki yeni ve kendilerine aitmiş gibi lanse edilerek kamuoyuna sunulmasına sert tepki gösterdi. Alınmış ve onaylanmış bir kararı sahiplenmek “komik duruma düşmek” değil midir diye sorguladı.

“BUCAK, 31 MART AKŞAMI İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK!”

Başkan adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun açıklamasında, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde partiler adaylarının projelerini açıklamaya başladı. İYİ Parti olarak bizim 4-4’lük 40 projemiz vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccüh görmektedir. 31 Mart akşamı Bucak Belediyesi, İYİ Belediyecilik ile tanışacak ve görev süresi içerisinde Bucak’ın ihtiyacı olan tüm projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

“YAPILAN PROJEYİ YAPACAĞIZ DİYE TANITIYORLAR”

Başkan adayı Dursun, mevcut adayların projelerini açıklarken kamuoyunu yanıltmaması gerektiğinin altını çizerek, “biz yapacağımız projelerden konuşurken, vatandaşımıza bunları anlatırken, bazı adaylar zaten mevcut Bucak Belediyesi’nde daha önceden alınan kararları ve projeleri sanki kendi projeleriymiş gibi tanıtmaları çok trajikomik bir durum. Örnek vermek gerekirse Şirlek mevkiinde Bucak Belediyesi’ne ait bir alanda yapılacak olan akaryakıt istasyonu projesi onaylandı, karar alındı ve kısa sürede çalışmaları başlayacak. Ama bu çalışmayı sanki kendileri yapacakmış gibi tanıtmak ne kadar doğru? Zaten yapılacak bir projeyi ‘ben yapacağım’ demek gülünç duruma düşmekten başka bir şey değil!” ifadelerini kullandı.

“SEÇİLİRSEK ÇİFTÇİYE VE ŞÖFÖRE İNDİRİMLİ MAZOT”

“31 Mart’ta nasip olursa göreve gelirsek, çiftçiye ve şoför esnafımıza indirimli mazot uygulamasını başlayacağız” sözü veren Dursun, “bu sayede hem çiftçilerimizi hem de şoför esnafımızı biraz daha ekonomik yönden rahatlatacağız” dedi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.