Uyuşturucu operasyonu ve 1 tutuklama

Gölhisar’da yapılan denetimler sırasında bir şahsın üzerindeki uyuşturucu maddeyi yere atması ve bir başka şahsın işyerinde 1 Dolar banknota sarılı durumda uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan iki şahsın soruşturmasında uyuşturucu ticareti yapan EA isimli şahsa ulaşıldı. EA’nın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve diğer suç aletleri ele geçirildi.

EA adlı şahsın evinde yapılan aramada 157 gr esrar maddesi olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 3 gr kenevir tohumu olduğu değerlendirilen madde, 3 adet 9 mm tabanca fişeği, 17 adet kurusıkı tabanca fişeği, uyuşturucu maddeyi içerisine koyarak sattığı değerlendirilen üzerinde geçersiz ibaresi bulunan 85 adet 1 dolar ve 15 adet 200 liralık banknot, uyuşturucu içiminde kullanılan çeşitli aparatlar ele geçirildi.

Arama sırasında TCK 188 ve 191. maddelerine muhalefet suçundan gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen HA isimli şahıs serbest bırakılırken, EA isimli şüpheli şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.