Uyuşturucuya Burdur’da geçit yok!

Bu sefer de güvenlik güçlerini atlayıp satıp insanları zehirleyemediler

Burdur’da güvenlik güçleri zehir tacirlerine geçit vermiyor; uyuşturucu kullanan, ekimini yapan ve satanlara aman vermiyor. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Yeşilova/ Güney’de kenevir eken iki kişiyi kıskıvrak suçüstü yakaladı.

Jandarma ekipleri, aldıkları istihbaratı değerlendirerek, Yeşilova/ Güney Köyüne baskın düzenledi. Çınarcık mevkisinde ormanlık alanda yasadışı kenevir ekimi yapan ve kenevirden imal edecekleri uyuşturucuyu Denizli’de satmayı planlayan EÇ ve FD isimli şüpheli şahısları yakaladı.

Burdur Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, önceki gün saptanan mevkide yapılan operasyonda şüpheli şahıslar EÇ ve FD ile birlikte 71 kök kenevir, 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

EÇ isimli şahsın, 10 Nisan 2019 günü Denizli/ Acıpayam’da meydana gelen (5 bin 128) kök yasadışı kenevir ekim olayının da şüphelisi olduğu, 6 ayrı suçtan suç kaydının bulunduğu ve Afyonkarahisar/ Emirdağ İlçesi Açık Ceza İnfaz Kurumundan firari olarak arandığı tespit edildi.

Olayla ilgili olarak Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile E.Ç. ve F.D. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınarak, yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Ele geçirilen 71 kök kenevir bitkisi Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edildi.

Tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye kurmanın yolu Atatürk’ten geçer

KİTABIM: “ATA ETİ, İTE OTU!”

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page" 
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.