
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Küçük Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından ilk mesai gününde sanayi esnafına ziyaret gerçekleştiren Vali Arslantaş, esnaflarla bir süre sohbet ederek, işleriyle ilgili bilgi aldı.
Ziyareti sırasında sanayideki ekonomik canlılıkla ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, iş yerlerinde bir araya geldiği esnaflarla hasbihal ederek hayırlı, bereketli bir hafta geçirmelerini diledi.
Son günlerde artan vakalar dolayısıyla ülke genelinde alınan ek tedbir ve kısıtlamalara da değinen Vali Arslantaş, tüm kesimlerden uygulanan yeni tedbir ve kısıtlamalarla ilgili anlayış ve hassasiyet beklediklerini belirtti.
Sanayi esnafı da ziyareti dolayısıyla Vali Arslantaş’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler.
- Milletvekili Akbulut 10 Ocak münasebetiyle gazetecilerle buluştu

- Başkan Ercengiz’den yemekli 10 Ocak kutlaması

- Borçlu çiftçiye kredi yok!

- “NATO çökmüştür”

- Burdur Barosu’ndan Av. Polat cinayetine sert tepki

- Başkan Ercengiz’in 10 Ocak Mesajı

- “Yerel medya can çekişiyor”

- Başkan Ercengiz’den ORC Anket tartışmalarında kendisinin hedef alınmasına sert tepki


