Vali gitti; helva dağıttı

Burdur eski Valisi Şerif Yılmaz tarafından Turizm ve farkındalık yaratan bütün faaliyetlerden uzak tutulan, OHAL yetkileri kullanılarak balonculuğu yasaklanan ve yüzbinlerce liralık zarara sokulan, ardı arkası kesilmeyen hakaret ve tehdit davaları açılarak resmen baskı ve mobing uygulanan Pisidia Balloons ve Polidia Tours turizm şirketlerinin sahibi Kemal Arslan, Başbakanlığa sunulan Valiler Kararnamesinde adı bulunmasına rağmen seçim öncesi istifa ederek milletvekili aday adayı olan eski Vali Şerif Yılmaz’ın gitmesine adadığı adağı bugün Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdi. Balon uçurarak helva dağıttı.

VALİ YILMAZ’IN EZİYET VE ZULÜMLERİNİ

TANRI’YA ŞİKÂYET EDEN YAZIYI BALONLARLA GÖKYÜZÜNE UÇURDU

“FETÖ’nün güçlü olduğu dönemlerde yükseldiği”ni, “Zekeriya Öz’ün ekibinden olduğu”nun “videolarla sabit bulunduğu”nu iddia ettiği, “Burdur’da FETÖ ile mücadele ediyor görüntüsü altında, FETÖ ile mücadele etmiş kişileri hedef alarak onlarla savaşmayı görev bildiği”ni ileri sürdüğü eski Vali’nin istifa ederek gitmesine adadığı adağı yerine getirerek Cumhuriyet Meydanı’nda halka helva dağıtan Kemal Arslan, Valinin yaptığı eziyet ve zulümleri Tanrı’ya şikâyet etmek için ucuna şikâyet dilekçesi bağladığı balonları gökyüzüne uçurma seremonisi yaptı.

Ardından “cenabı Allah’a şikâyetimizdir” başlığı ile yaptığı basın açıklamasında, Tanrı’ya yakarışta bulundu.

İşte Arslan’ın açıklaması!

 

CENABI ALLAH’A ŞİKÂYETİMİZDİR!

Yüce Rabbim,

Haziran-2016// Nisan-2018 tarihleri arasında Burdur da Vali olarak görev yapan Şerif YILMAZ, iktidar partisi vekilleri arasındaki ayrışmayı OHAL yetkileriyle de kullanarak Burdur halkına zulüm etmiştir.

Özünde çok korkak zavallı bir kişilik olan Şerif Yılmaz, hedef aldığı kişilere karşı devlet gücünü en tehlikeli biçimde kullanmaktan çekinmeyen bir zorbadır.

FETÖ’nün güçlü olduğu dönemlerde yükselmiş, Zekeriya Öz’ün ekibinden olduğu videolarıyla sabit Şerif YILMAZ, Burdur’da FETÖ ile mücadele ediyor görüntüsü altında, FETÖ ile mücadele etmiş kişileri hedef alarak onlarla savaşmayı görev bilmiştir.

Burdur turizmine büyük katkısı olan Balon Uçuşlarını hiçbir haklı gerekçeye dayanmadan yasaklayarak, Krom ocağının kapatılmasına neden olarak Burdur’un gelişmesine ihanet etmiş bir haindir!

Türkiye’de sadece Burdur’da, Halk Eğitimde yıllardır ek ders ücreti ile çalışarak evine ekmek götüren Usta Öğreticilerin Kurslarını kapatarak kadınları aç bırakmış bir kişidir.

Kanun- Hukuk dinlemeden hoşuna gitmeyen kamu görevlilerini istifa yada tayin olmaya zorlayan;  seçilmiş bir muhtarı görevden uzaklaştırıp göreve iadesi için özür dilemeye zorlayan bir diktatördür.

Burdur kentinin yerel parlamentosu olan Belediye Meclisinin aldığı kararları dava etmeleri için halkı kışkırtmış bir provokatördür Şerif YILMAZ.

Saygısız kaba davranışları ve getirdiği yasaklamalarla Burdur’u yasaklı bir kent haline getirip halkı canından bezdiren, gayri hukuki uygulamaları ile adliye koridorlarında adalet arar duruma düşüren bir kişidir Şerif Yılmaz!

Oğlunu sınavsız devlet kadrosunda işe sokmaktan çekinmeyen, aynı oğulun bir kadına tecavüzünde adalete müdahale ederek serbest kalmasını sağlamış bir otoritedir Şerif YILMAZ!

Yüce Rabbim,

Sıralamaya konulmayacağını yani seçilemeyeceğini bildiği halde koltuğu koruyup daha iyi bir kadroya atanabilmek için Ak Parti Manisa ilinden milletvekili aday adayı olup istifa ederek Burdur’dan ayrılmış Şerif Yılmaz’ın değil milletvekili seçilmesi, hiçbir kadroya yönetici olarak atanmasına izin verme ya rabbim!

Şerif YILMAZ gibi zalimleri yönetici olarak atamamaları için siyasi partilerin yöneticilerine akıl fikir ver ya rabbim!

Gitmesiyle zulmünden kurtulduğumuz için dağıtacağımız bu adağı kabul eyle ya rabbim. Halkımızın ağzının tadı bu helva tadında kalsın, bozdurma ya rabbim.

İki yıldır yaşadığımız bu zulmü çok kereler yazarak, çok kereler söyleyerek devlet katındakilere duyurmaya çalışıp ta anlatamadığımız feryatlarımızı balonlarla sana gönderiyoruz yüce rabbim.

Bu feryatlarımızı duy, dileklerimizi kabul et ya rabbim.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.