Vali Kürklü Bilim Fuarını ziyaret etti

Vali Hasan Kürklü, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK destekli Bilim Fuarını ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında, öğrencilerin yaptıkları projeleri inceleme ziyaretinde Vali Hasan Kürklü’nün beraberinde İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram yer aldı.

Valilik Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğünden bildirildiğine göre, okul binasında düzenlenen Bilim Fuarında sergilenen projelerin tamamını ziyaret eden ve proje sahibi öğrencilerden bilgi alan Vali Hasan Kürklü, öğrencilerin yaptıkları projeleri başarılı bulduğunu dile getirerek, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Vali Kürklü, daha sonra öğretmenler ile bir araya gelerek onlara istekleri ve sıkıntıları olup olmadığını sordu. Öğretmenliğin Peygamber mesleği olduğunu dile getiren Vali Hasan Kürklü, öğretmenlerin insanı şekillendirip geleceklerini hazırladığını vurguladı. Okul ve velinin de eğitim konusunda önemli olduğunu hatırlatan Vali Kürklü, esas işin ağırlığının öğretmenlerde olduğunu sözlerine ekledi.

Öğretmenliğin gönüllülük işi olduğunu kaydeden Vali Kürklü, öğretmenlere her zaman kapısının açık olduğunu yineledi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.