VP’nden Suriye’ye emperyalist saldırıya karşı açıklama

Vatan Partisi, Suriye’ye emperyalist saldırıya karşı Suriye ve halkının yanında olduğunu açıkladı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, “emperyalist saldırıya karşı Suriye’nin yanındayız” dedi. Reyhan, “kendilerine medeni diyen emperyalist barbarlar bu sabaha karşı, tam da İslam alemi için kutsal olan Miraç Kandilinde 7 yıldır diz çöktüremedikleri Suriye’ye füzelerle saldırdılar” diye konuştu.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Suriye’ye yönelik emperyalist saldırıya karşı basın açıklaması yaptı.

Reyhan şunları söyledi:

“Emperyalist saldırıya karşı Suriye’nin yanındayız.

Kendilerine medeni diyen emperyalist barbarlar bu sabaha karşı, tam da İslam alemi için kutsal olan Miraç Kandilinde 7 yıldır diz çöktüremedikleri Suriye’ye füzelerle saldırdılar.

Emperyalizm yenilecek, mazlum milletler kazanacak.

AKP, haçlı ordusunun füzelerini alkışlıyor. Erdoğan yönetimi Haçlıların yanında yer almıştır.

ABD’nin ve adına müttefikler denilen çetenin bu saldırısının hiçbir kıymet-i harbiyesi yoktur. ABD Suriye’de kaybetmiştir. Hiçbir Hollywood gösterisi bu gerçeği bu gerçeğin üzerini örtemez.

Suriye’nin Şam başta olmak üzere bütün kentlerinde halk sokaklardadır ve emperyalizme karşı mücadele sloganları atmaktadır.

Cumhurbaşkanlığının, hükümetin, Dış İşlerinin ve AKP’nin sözcüleri ABD saldırısını alkışlamaktadır. Erdoğan bu tutumuyla 15 Temmuz’u yapan, PKK/PYD’ye 5 bin tır silah veren, PKK’lı teröristlere maaş veren ABD ile aynı safa düşmüştür.

Rusya, İran ve Suriye’nin PKK’nın üzerine yürümeye başladığı koşullarda AKP’nin haçlı saldırısını alkışlaması Türkiye’nin milli güvenliğine zarar vermektedir.”

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.