Yeni vekiller Korkmaz ve Oğuz bugün mazbatalarını aldılar

14 Mayıs günü yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel seçiminde AK Parti’den Burdur Milletvekili seçilen Âdem Korkmaz ve Mustafa Oğuz İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldılar.

Âdem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih’in elinden aldılar.

Adliye dışında açıklama yapan Âdem Korkmaz, “28’inci Dönem Milletvekili seçimleri 14 Mayıs itibariyle gerçekleşti ve bunun sonucunda Ak Partimiz iki milletvekili çıkararak önemli bir sonucu ortaya koydu. Milletimizin teveccühüne nail olmak şerefini bize bahşetti. Biz de Mustafa

kardeşim ve CHP’den seçilen milletvekili arkadaşımızla beraber Burdur’un bütün meselelerini omuz omuza, birlikte çalışarak yoğun bir mesai sarfedeceğiz. Mesele Burdur olduğunda bir araya gelecek. Siyasi rekabet kendi nezaketi içerisinde elbette devam edecek” dedi.

Mustafa Oğuz da yaptığı konuşmada, “14 Mayıs seçimleri itibariyle halkımızın desteği ile Adem Hocam ile milletvekili seçildik. Bugünde Burdur Adliyesi’nde mazbatalarımızı aldık. Ben tüm İl Ve İlçe teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik kolları teşkilatlarımıza 35 günlük seçim sürecinde bizleri bir an bile yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe Belediye Başkanla-

rımız, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımızda destek oldular. Bizlere destek olan yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimiz, teşkilatımızın tüm fertlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 29 Mayıs yeni bir fetihtir. Pazartesi günü itibariyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ilimiz ve ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.