
Ankara Büyükşehir Belediyesi, hemen hemen her yerde cereyan eden özel halk otobüsü şoförleriyle 65 yaş üstü vatandaşlarla tartışma olayına neşter gibi bir çözüm buldu. Vatandaşla yaşanan tatsız olay üzerine şoför, Mansur Yavaş’ın talimatıyla görevden uzaklaştırıldı, otobüs garaja çekildi, soruşturma açıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “65 yaş üstü bir vatandaşımızın, bir özel halk otobüsü şoförü ile yaşadığı tatsız olay sonucu Büyükşehir Belediyemiz hemen harekete geçmiştir. Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın da talimatları ile olaya karışan şoför görevden men edilmiş, otobüs parka çekilerek disiplin soruşturması başlatılmıştır” denildi.
Ulusal Kanal’ın haberine göre, Ankara’da 65 yaş üstü bir vatandaşın bir özel halk otobüsü şoförü ile tatsız bir olay yaşandığı açıklandı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar denildi:

“65 yaş üstü bir vatandaşımızın, bir özel halk otobüsü şoförü ile yaşadığı tatsız olay sonucu Büyükşehir Belediyemiz hemen harekete geçmiştir.
Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın da talimatları ile olaya karışan şoför görevden men edilmiş, otobüs parka çekilerek disiplin soruşturması başlatılmıştır.
Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, bu üzücü olayla yakından ilgilenerek mağdur vatandaşımızı telefonla arayıp, geçmiş olsun dileklerini iletmiş ve olayın sonuna kadar takipçisi olacağını belirterek en kısa zamanda da makamında ağırlayacağını bizzat bildirmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Darısı diğer illere ve ilimizin başına!
KİTABIM: “ATA ETİ, İTE OTU!”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Borçlu çiftçiye kredi yok!
- “NATO çökmüştür”
- Burdur Barosu’ndan Av. Polat cinayetine sert tepki
- Başkan Ercengiz’in 10 Ocak Mesajı
- “Yerel medya can çekişiyor”
- Başkan Ercengiz’den ORC Anket tartışmalarında kendisinin hedef alınmasına sert tepki
- Horasan’dan gelen sorumluluk
- Hakikati gören Kılıçdaroğlu’nun uyarıları çok önemli
- AYDINLIK gene fark attı
