
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve 23 Haziran’da yenilenmesi kararının ardından Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek olmak için İstanbul’a gitti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ve CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker İstanbul’da gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koordinasyon toplantısına katıldılar. CHP İl Başkanı İzzet Akbulut düzenlenen il başkanlar toplantısına katılırken Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise İstanbul Zeytinburnu ilçesinde Ekrem İmamoğlu için saha çalışmalarına katılarak destek verdi.

Başkan Ercengiz “Destek İçin İstanbul’dayız”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız değerli dostum Ekrem İmamoğlu’na destek için İl Başkanı İzzet Akbulut ile birlikte İstanbul’da bulunduklarını belirten Başkan Ercengiz, “İmamoğlu İstanbul için büyük bir şans. Hem genç hem de heyecanlı bir belediye başkanımız. Sonuçlar gösteriyor ki kazanan İstanbul ve İstanbullular olacak. Bu kentte 16 milyon insanın yüzü yeniden gülecek, ülkemize bahar gelecek. Biz inanıyoruz, birlikte başardık, birlikte kazanacağız” dedi.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- YÜKÜMLÜ HÜKÜMLER- Bağımsız Yemen Hükümleri
- Türk tiyatrosunun koca çınarı: Yüreğimiz Gülsen Tuncer’le
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER-Gülsen Abla Ah Bir Gülsen!
- “Vatandaşını hırsızlara karşı koruyamayan bir devlet egemenlik iddiasını kaybeder”
- Başkan Mutlucan: “Tehdit iddiası vahim ve kabul edilemez”
- BURDUR’da mülki amir skandalı: Vali’den İktidar Milletvekiline tehdit
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER-Kozinoğlu Derler Adına
- Mirasyedi politikası sıkışan kamu mallarını satıyor
- Emekli yazzıları27

