
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Burdur Valisi Hasan Şıldak bir mesaj yayınladı.
İşte Vali Şıldak’ın mesajı!
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği, Millet Mekteplerinin açıldığı bu anlamlı günde, başta İlimizde olmak üzere Ülkemizin dört bir yanında bu kutsal görevi özveriyle yerine getiren kıymetli öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü” kutluyorum.
Aziz Milletimizin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahip olan Öğretmenlerimiz, gençlerimizi yetiştirmelerinin yanında, ailelerine, topluma ve ülkesine faydalı bireyler olmaları için büyük bir emek harcayarak geleceğimizi şekillendiren, yarınlarımıza umutla bakmamızı sağlayan eğitim ordusunun gönüllüleridir.
Bu yıl Burdur’da birinci öncelik olarak uyguladığımız eğitim projemizin de en güçlü desteği olan öğretmenlerimiz aynı zamanda Ülkemizin en sağlam güvencesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle her zaman minnet duyduğumuz değerli Öğretmenlerimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu yarınlar diliyor, görevleri başında Şehit düşen Öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- ‘Burdur Gölü Eylem Planı’ Lafı Güzaf Demiştik!
- Patronların vergi borçları siliniyor, esnafın derisi yüzülüyor
- Yeni yüzyılın pusulası Türk devrim miras
- Sahel’den Akdeniz’e uzanan tehdit
- Boubon İmparatoru’nun dönüşü
- 200 bin kamu emekçisi iş bıraktı
- Kamu emekçilerinden uyarı eylemi
- Genel Sağlık İş’in iddiası: Tıp Fakültesi’nde adrese teslim kadro seçimi
