Başkan Akbulut’tan birlik çağrısı

Kurultay sürecinden geçen, bu sebeple zaman zaman şiddetlenen ve alevlenen parti içi güç odakları arasında, adaylar ve partililer arasında yarışma ve mücadeleler sebebiyle CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, partililerine birlik çağrısında bulundu. Akbulut, “Bütün partililerimden ricam şudur ki, uzun süredir sağlamış olduğumuz birlik beraberliği, kongre süreçleriyle dağılmasına müsaade etmeyelim. Bu birlikteliği daha da çoğaltalım” dedi.

Partisinin Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin ilimize gelerek partisinin il binasında yaptığı basın toplantısında konuşan İl Başkanı İzzet Akbulut, delege seçimleri sebebiyle yüksek olan tansiyonu düşürmek için birlik çağrısında bulunmuştu. Dün yaptığımız özel röportajda bunu sorduk kendisine. Başkan Akbulut, “Bütün partililerimden ricam şudur ki, uzun süredir sağlamış olduğumuz birlik beraberliği, kongre süreçleriyle dağılmasına müsaade etmeyelim. Bu birlikteliği daha da çoğaltalım” dedi.

Akbulut’la röportajın satırbaşları şöyle:

Bütün partililerimden ricam şudur ki, uzun süredir sağlamış olduğumuz birlik beraberliği, kongre süreçleriyle dağılmasına müsaade etmeyelim. Bu birlikteliği daha da çoğaltalım.

Türkiye’nin acil çözüm bekleyen temel sorunları karşısında birliğimizi sağlayamazsak umut olmaktan çıkarız.

Sahte oy kullanılması olayını sorduk.

Bir mahallede delege seçimlerinde bir parti üyesinin oyunu kullanmadığı halde kullanmış olarak gösterilmesiyle ortaya çıkan sahte oy kullanmayı, “kendi içimizde çözeceğimiz bir iç mesele” şeklinde yorumladı.

Disiplin soruşturması kapsamında bilgilerine başvurmak için Disiplin Kurulu’na çağrılan Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulunun başında bulunduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) imzacılarını sorduk.

Bilgilerine başvurmak üzere çağırdık.

Kendi iç bünyemizde cereyan eden bir durum

Çok fazla yorum yapmak doğru olmaz. Çünkü olay şu anda soruşturma sürecinde

Bir çağrıda da bulunalım üyelerimize

Sosyal medya platformlarından değil parti içi süreçlerde müdahil olalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen CHP’li olayında da, Cumhurbaşkanının böyle bir görüşme yaptığını sanmadığı söyledi.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page" 
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.