
Burdur AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının genel gidişe ters akım olarak Atatürk rahatsızlığı devam ediyor. Son olarak Atatürkçü tavırlarıyla ünlü Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Errcengiz’in 19 Mayıs görsel reklamlarından rahatsızlığını sosyal medyada yansıttı. Ancak gelen tepkiler üzerine anında sildi.
AKP Gençlik Kolları, Başkan Ercengiz’in ücretsiz olan Belediye kontenjanından bilbordlarda, basın desteği kapsamında yerel yazılı ve internet basın mecralarında yaptığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı yayınlarından rahtsız olan AK Parti Burdur gençlik Kolları Başkanlığı, kör bir muhaliflik uğruna sosyal medya hesabından “israfın ve kişisel egonun belediyeciliği” başlıklı bir paylaşımda bulundu. Yoğun tepki sonucu paylaşımı kaldırdı ama Burdur Ajansın projeksiyonundan kurtulamadı.
Burdur Ajans, “Burdur AKP Gençlik >Kollarının skandal paylaşımı” diye yayın yaptı.
Ortalık karıştı.
ATATÜRK’Ü ANMANIN İSRAFI OLMAZ, AMA TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKININ VERGİSİNİ KAÇIRMANIN HESABIN I KİM VERİR?
Başkan Ercengiz, sosyal medya hesabında taşı gediğine koydu: “Atatürk’ü anmanın Bayramı kutlamanın israfı olmaz!! Ama tüyü bitmemiş yetimin vergisini çalmanın hesabını kim verir?” dedi.
- Antalya CKD’den Cumhuriyet Eğitimi vurgusu
- “Kılavuzumuz Andımız” diye haykırdılar
- Okullarda Şiddet: Bu Bir Zafiyettir, Artık Söz Değil İrade Zamanı
- “Millî Güvenlik Kurulu’nu Göreve Davet Ediyoruz”
- Eğitim camiası öfkeli; eğitimde 2 gün grev, BURDUR’da ortak eylem
- Eğitim camiası öfkeli: ANTALYA MEM önü “Yusuf Tekin istifa!” nidalarıyla yankılandı
- “Sözünü taşa geçiren” Firdevsi’nin torunlarının muhteşem zaferi
- Burdur’da tritikalenin geleceği masaya yatırıldı
- Kazakistan’da Türk Üniversiteleri Fuarına MAKÜ damgası
