
Mehmetçik Haftanin kampına girdi
Önceki gece yarısı terör örgütü PKK’ya yönelik, F-16 ve SİHA’ların katıldığı Pençe-Kartal operasyonunda PKK kamplarında belirlenen hedefleri bir bir vuran, Pençe-Kartal Operasyonu kapsamında söz konusu bölgelerdeki hedefleri kısa sürede imha eden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), şimdi de Pençe-Kaplan operasyonu kapsamında Haftanin’e girdi.
Önceki gece yarısı ABD “kara kuvveti” terör örgütü PKK’ya yönelik, 25’in üzerinde F-16 ve SİHA’nın katıldığı Pençe-Kartal operasyonunda Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin Basyan, Gara ve Hakurk’ta belirlenen hedefleri bir bir vuran, Pençe-Kartal Operasyonu kapsamında söz konusu bölgelerdeki 81 hedefi kısa sürede imha eden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), şimdi de Pençe-Kaplan operasyonu kapsamında Haftanin’e girdi.
MSB, PENÇE-KAPLAN OPERASYONUNU DUYURDU
TSK’nın Irak’ın kuzeyinde yuvalanan teröristlere yönelik başlatılan geniş çaplı harekâtın bu kez kara ayağı başladı.
Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Pençe-Kaplan operasyonunu duyurdu.
“KAHRAMAN KOMANDOLARIMIZ HAFTANİN’DE”
Bakanlığın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Kahraman Komandolarımız Haftanin’de! Halkımızın ve hudutlarımızın güvenliğini tehdit eden PKK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek maksadıyla; Hava Kuvvetleri, ateş destek vasıtaları, ATAK Helikopterleri, İHA ve SİHA’larla desteklenen Komandolarımız, hava hücum harekâtıyla bölgeye intikal etmişlerdir.”
- Büyük Atatürk’ü ağlatan iki neden
- Prof. Dr. Murat Türkeş: “Her damla yağmurdan yararlanmalıyız!”
- Nafaka ceza değil!
- Hızır’ı beklemek değil, Hızır olmak
- İtalyan Siyaset Bilimci: “Erdoğan’ın patronu varsa Doğu Perinçek’tir”
- Karanlık kurultayın ceza davası
- TÜİK 2025’de hayvan sayısı arttı diyor ama…
- Ramazan birleştiriyor, MEB ayrıştırıyor
