
Vatan Partisi Kadın Kolları Öncü Kadın’ın 11’inci Olağan Kurultayında, Manavgat orman yangınlarıyla mücadelede başarılı haberciliği ile öne çıkan, yangınlardaki Baydın/PKK etkenini açığa çıkarmada gösterdiği cesaret nedeniyle Ulusal Kanal Muhabiri ve Antalya İl Temsilcisi Devrim Aşkın Karasoy ile tekvando şampiyonu Isparta Öncü kadın üyesi Melahat Köse ödüle layık görüldü.
Vatan Partisi Kadın Kolları Öncü Kadın 11’inci Olağan Kurultay düzenledi.
Kurultay’ın önemli etkinliklerinden biri de ödül töreni oldu.
Manavgat orman yangınlarıyla mücadelede başarılı haberciliği, yangınlarda PKK etkenini açığa çıkarmada gösterdiği cesaret nedeniyle Ulusal Kanal Muhabiri ve Antalya İl Temsilcisi Devrim Aşkın Karasoy Öncü Kadın Genel Merkezince ödüle layık görüldü.

Öte yandan Isparta Öncü Kadın üyesi tekvando şampiyonu Melahat Köse de ülkemizi uluslararası spor müsabakalarında başarıyla temsil etmesi nedeniyle ödüle layık görüldü.
Melahat Köse, 3 ay önce Isparta’da yeni bir başkan ve yeni yönetim kurulu oluşturma toplantısında rozeti takılmıştı.
Ödülleri, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Öncü Kadın üyesi Jule Perinçek takdim etti.
Ödülü, Karasoy adına Öncü Kadın Antalya İl Örgütünden Hanife Yalçın aldı.

Aşağıdaki haberler de ilginizi çekebilir.
- Vatan Partisi’nden CHP Ankara İl Başkanlığına ziyaret
- Başkan’ın hakikat çağrısı
- “Türkiye Cumhuriyeti yasa devleti mi, yoksa haramiler cenneti mi?”
- Antalya Vatan Partisi’ne Ahıskalı Türklerinden ziyaret
- Çelişkiler yumağına dönen Türkiye’de son dönem olaylarını nasıl okumak gerekiyor?
- İmamoğlu-Özel kliği daha partiyi kurmadan tökezledi! 3 önemli şahsiyet katılmıyor; Burdur’da da aynı olacağı belirtiliyor
- İmamoğlu-Özel kliği bölünmeyi CHP kürsüsünden ilan etti
- ABD-İsrail’in Türkiye’ye karşı savaş hazırlığı


